Avoinna Tänään
18.01.2019
Kunnantalo
9-15
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
8-14
044 7183 005
Kirjasto
10-16
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

Tiedote 25.10.2018

 

TIEDOTE METSÄNHAKKUISTA KUNNAN OMISTAMALLA HÄRMÄLÄ –TILALLA

Tuusniemen kunta on myynyt kesällä 2017 puuta omistamaltaan, Tuuslahdella sijaitsevalta Härmälä –nimiseltä tilaltaan. Puukauppojen kilpailutuksen ja käytännön järjestelyt on hoitanut kunnan toimeksiannosta Pohjois-Savon Metsänhoitoyhdistys. Hakkuutyön on tehnyt metsänhoitoyhdistyksen kilpailutuksen pohjalta ulkopuolinen urakoitsija.

Kunnan 24.10.2018 Pohjois-Savon ELY-keskukselta saaman tiedon mukaan ELY-keskus on tehnyt tutkintapyynnön poliisille, koska ELY-keskus epäilee, että edellä mainitussa metsän hakkuussa olisi kaadettu liito-oravan levähdys- ja pesäpuita. Kunnan metsänhoitoyhdistykseltä saaman tiedon mukaan metsänhoitoyhdistys on käynyt etukäteen kartoittamassa liito-oravan levähdys- ja pesäpuut ja informoinut asiasta hakkuu-urakoitsijaa. Metsänhoitoyhdistyksen mukaan hakkuu-urakoitsija on ottanut hakkuissaan huomioon liito-oravan levähdys- ja pesäpuut ja jättänyt ne hakkaamatta. Kunta korostaa, että vastuu mahdollisessa virheellisessä hakkuutoiminnassa on hakkuu-urakoitsijalla. Se seikka, onko kyseisessä metsänhakkuutoiminnassa mahdollisesti rikottu lakia, selviää aikanaan mahdollisessa oikeusprosessissa.

 

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja


Tapahtumat

 

Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

Ilmoitustaulu

Hallintojohtajan virka haettavana

  Tuusniemen kunnassa on haettavana HALLINTOJOHTAJAN VIRKA   Hallintojohtaja vastaa muun muassa kunnanhallituksen ja valtuuston asioiden valmistelu-ta ja täytäntöönpanosta...

Kuulutus, Pohjois-Savon Liitto

  Maakuntavaltuusto hyväksyi Pohjois-Savon maakuntakaavan 2040, tarkistamisen 1. vaiheen   Pohjois-Savon maakuntavaltuusto on hyväksynyt Pohjois-Savon maakuntakaava 2040,...

Tiedote 5.12.2018

  Juojärven Vihta- ja Kojaniemessä RAKENNUSKULTTUURIN INVENTOINTI

Luottamushenkilöiden sidonnaisuudet

  Luottamushenkilöiden sidonnaisuudet  

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja