Takaisin

TUUSNIEMEN KUNTA TIEDOTE 17.4.2020, YKSINYRITTÄJÄN KORONATUKI

 

TUUSNIEMEN KUNTA TIEDOTE 17.4.2020, YKSINYRITTÄJÄN KORONATUKI

 

Yksinyrittäjän koronatuen myöntäminen alkaa Tuusniemen kunnassa pian. Seuraa kunnan nettisivuja ja tiedottamista. Suosittelemme sähköisen hakemuksen tekemistä Tuusniemen kunnan etusivulla olevasta linkistä. Pyydämme lukemaan huolellisesti hakemuksessa olevat ohjeet ja laatimaan hakemuksen niiden mukaisesti.

 

Pyydetyt liitteet ovat välttämättömät hakemuksen käsittelemiseksi. Hakemusten käsittely nopeutuu, kun emme joudu pyytämään liitteitä erikseen. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Puutteelliset hakemukset siirtyvät käsittelyssä odottamaan, kunnes tarvittavat dokumentit on toimitettu. Rahaa on saatu Tuusniemen kuntaan rajallinen määrä, alle 90.000 euroa, minkä vuoksi myönnämme rahoitusta sen verran kuin rahaa riittää.

 

Hakemuslomakkeen voi myös tulostaa järjestelmästä, mutta suosittelemme sähköisen hakemuksen tekemistä ja liitteiden lisäämistä järjestelmään suoraan. Näin helpotetaan hakemusten käsittelyä ja päätöksentekoa. Järjestelmä on helppokäyttöinen. Hakemukseen liittyvissä kysymyksissä yhteyshenkilö on Tuija Valta, Tuusniemen Teollisuus Oy, tuija.valta@tuusniemi.fi tai puh. 044 720 9040. Hän valmistelee hakemukset päätöksentekoa varten.

YKSINYRITTÄJÄN KORONATUEN HAKU

 

Päätökset tuista tekevät kunnan nimenkirjoitusoikeudelliset henkilöt. Tuen saajat ovat julkisia, mutta itse hakemukset liitteineen ovat salaisia. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti. Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen mahdollisimman pian. Huomioitavaa on, että tuen saamiseksi on koronakriisin tullut vaikuttaa yksinyrittäjän liiketoimintaan heikentävästi merkittävässä määrin. Katso tarkemmat ohjeistukset ja muut tuen myöntämisen kriteerit sähköisestä lomakkeesta tai alla olevasta linkistä.

 

Tuki maksetaan yksinyrittäjän antamalle tilinumerolle. Päätöksistä lähetetään tieto.

 

Jos sähköisen hakemuksen lähettäminen liitteineen ei ole mahdollista, postitusosoite on: Tuusniemen Teollisuus Oy, Tuija Valta, Keskitie 22, 71200 Tuusniemi.

 

Katso myös Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilta jatkuvasti päivittyvät tiedot:
https://tem.fi/kysymyksia-ja-vastauksia-koronasta-ja-yksinyrittajista

Tuusniemen kunta

Timo Kiviluoma
kunnanjohtaja