Nuorisotyö

Kunnan nuorisotila, Päätalo, on tarkoitettu lähinnä yläkoulu- ja lukioikäisille, mutta alakouluikäisetkin voivat siellä aikaansa viettää satunnaisesti. Nuorisotila sijaitsee kunnanviraston parkkipaikan puoleisessa päädyssä olevassa huoneistossa (Keskitie 22). 

Päätalolla on aina aikuinen paikalla ohjaamassa nuorten tekemisiä. Nuorisotilassa voi esimerkiksi tavata kavereita, pelata pelejä ja lukea lehtiä. Perjantaisin on usein jotain erilaista ohjelmaa, kuten iltakahviloita, elokuvailtoja tai discoja.

Tuusniemeläiset nuoret voivat antaa ideoita toimintaan ottamalla yhteyttä esimerkiksi työntekijöihin Hannaan tai Anttiin, tai vaikka nuorisovaltuuston jäseniin.

Tuusniemen kunnan nuorisotyöhön kuuluu olennaisesti yhteistyö paikkakunnan järjestöjen ja seurakunnan kanssa. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa 4H-yhdistys ja ev.lut. seurakunnan nuorisotyö.

Kunnan etsivä nuorisotyöntekijä on Hanna Miettinen. Yhteistyötahot voivat lähettää hänelle kirjepostin osoitteeseen Keskitie 22, 71200 Tuusniemi.

 

 

 

Posti- ja käyntiosoite
Keskitie 22, 71200 Tuusniemi

 

Vapaa-aikasihteeri

Antti Syrjäläinen

040 8457 266

antti.syrjalainen(at)tuusniemi.fi

 

Nuoriso-ohjaaja
Etsivä nuorisotyöntekijä

Hanna MIettinen
0400 376 854
hanna.miettinen(at)tuusniemi.fi