Kansalaisopisto

 

 

Kansalaisopisto Tuusniemellä - Oppia ja onnistumisia – hyvän mielen eväitä!

 

Myös Tuusniemellä on mahdollista osallistua Kuopion kansalaisopiston kursseille ja kokea harrastamisen ja oppimisen iloa. Ole siis parhaimmillasi siinä, mistä pidät ja tule mukaan. Kurssitarjonnassa on monia mielenkiintoisia kursseja, mutta jos sieltä puuttuu juuri se, minne sinä haluaisit tulla. Jos näin on, niin ole yhteydessä meihin. Me haluamme kuulla juuri sinun kurssitoiveesi. Uudet ideat ja kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita. Yhteystiedot löydät meidän kotisivultamme.

 

Olethan huomannut, että meille on netissä jatkuva ilmoittautuminen. Mutta joskus voi käydä niin, että huomaat olevasi myöhässä ja kurssi on jo ehtinyt alkaa. Ei hätää, monelle kurssille voit ilmoittautua myös kesken lukukauden, jos kurssilla on tilaa. Ole rohkea ja valitse mieleisesi kurssi.

 

Osallistuminen Kuopion kansalaisopiston kursseille on myös turvallista. Osallistujamääriä on pienennetty niin, että opetustiloissa pystytään pitämään turvavälit, ja osalle kursseista voit osallistua myös etänä. Kurssi- tai luentopaikka voi silloin olla vaikka Kuopiossa, mutta sinä voit olla mukana omalta kotisohvaltasi.

 

Ole utelias, opi ja toteuta itseäsi. Tule kokeilemaan jotain uutta tai kertaamaan vanhaa. Vieraile meidän kotisivullamme, lue lisää ja tutustu kursseihin.

 

 

 

 

 

 

Asiakaspalvelu ja ilmoittautuminen

Asiakaspalvelu puh. 017 184 711 tai internet https://opistopalvelut.fi/kuopio/courses.php?l=fi#pos-50

 

Vidgren Varpu

koulutussuunnittelija

puh. 044 718 4744

varpu.vidgren(at)kuopio.fi 

Keskitie 22, 71200 Tuusniemi,

mm. alennusten todistamista, kurssitoiveita ja opintoneuvontaa varten

 

Lukuvuonna (2021-2022) tavattavissa kunnanvirastolla torstaisin.

Varmista paikallaolo etukäteen puhelimitse.

 

Vastuurehtori

Summanen Sari

aluerehtori

puh. 044 748 2350

sari.summanen(at)kuopio.fi