Elinkeino- ja kehityspalvelut

Tuusniemi tarjoaa hyvät palvelut sekä uusille että vanhoille yrittäjille. Kunnassa toimii kehittämisyhtiö Tuusniemen Teollisuus Oy, jonka tavoitteena on lisätä alueen taloudellista menestystä ja vetovoimaisuutta. Yhtiö antaa yritysneuvontaa niin aloittaville kuin toimintaansa kehittäville yrityksille, valmistelee ja osallistuu alueen elinkeinokehittämiseen, sekä auttaa yrityksiä erityisrahoituksessa, avustusten hakemisessa, toimitilojen tai sopivan tontin löytämisessä sekä muissa yrityskohtaisissa tarpeissa.

Tuusniemi kuuluu Koillis-Savossa ja Kuopion seudulla toimivan Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueeseen. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää alueen maaseudun elinvoimaisuutta sekä kehittää asumisen ja toimeentulon edellytyksiä. LEADER+ ohjelman avulla tuetaan maaseudun toimijoiden pieniä kehittämis- ja investointihankkeita.

Ajankohtaista

Elinkeino-ohjelman mukaisesti kehitämme Tuusniemellä erityisesti:

  • puistosatamaa,
  • teollisuusaluetta ja
  • liikekeskustan palveluja


Yritykset

Tuusniemeläisten yritysten tiedot löytyvät Yritysluettelo -aakkosellisesta hakemistosta. Yritysten yhteystiedoista löytyvät myös linkit yritysten omille kotisivuille.

TIETOSUOJASELOSTE 

 

Tuusniemen kunta

keskitie 22, 71200 Tuusniemi

Tuusniemen Teollisuus Oy

Toimitusjohtaja
Tuija Valta
044 7209 040
tuija.valta(at)tuusniemi.fi
 
Tuusniemen Yrittäjät ry
Puheenjohtaja
Veera Jäppinen
044 5164 217
veera.jappinen(at)tuusniemenkuntoutus.fi
 
Tuusniemen kunta
Kunnanjohtaja
Timo Kiviluoma
044 7209 047
timo.kiviluoma(at)tuusniemi.fi

Tuusniemen Yrittäjät ry