Takaisin

Uudistettu ymparisto.fi-palvelu on julkaistu

Uudistettu ymparisto.fi-palvelu on julkaistu

 

Uudistettu ympäristöhallinnon yhteinen verkkopalvelu ymparisto.fi on julkaistu.  Tutustu uuteen palveluun tutussa osoitteessa

 

Ymparisto.fi on laaja ympäristöhallinnon yhteinen palvelu, jota on tarjottu asiakkaillemme jo parikymmentä vuotta. Uudistunut ymparisto.fi auttaa ihmisiä tekemään ympäristön kannalta kestäviä päätöksiä ja ratkaisuja.

Palvelu tarjoaa kansalaisille helposti omaksuttavaa tietoa mm. ympäristön tilasta ja kestävistä arjen valinnoista. Sivustolla nostetaan entistä selkeämmin esiin myös konkreettiset vaikutusmahdollisuudet. Asiantuntijoiden, viranomaisten ja yritysten tarpeisiin vastataan tarjoamalla tietoa ja tukea päätöksenteon ja suunnittelun tueksi. Tietoa palveluun tuottavat asiantuntijat Suomen ympäristökeskuksesta, ympäristöministeriöstä, elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksista (ELY-keskukset), Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksesta (ARA) ja aluehallintovirastosta. 

 

Anna palautetta 

 

Toivomme teiltä käyttäjiltä palautetta huhti-toukokuun aikana, jotta voimme täydentää ja kehittää ymparisto.fi:tä. Toki palautetta voi antaa myöhemminkin.  

Kerro esimerkiksi mitä olet etsinyt, mutta et löytänyt. Entä puuttuuko jotain? Onko asia esitetty selkeästi? Mitä tietoja voisimme täydentää linkittämällä palveluusi?   

Kokoamme palautteissa esitetyt toiveet ja kehitysehdotukset. Huomioimme ne, kun täydennämme ja kehitämme ymparisto.fi:tä kevään ja kesän aikana. Emme siis heti vastaa saamiimme palautteisiin. Palautetta voit lähettää osoitteeseen: palaute.ymparistofi@syke.fi 

Toivottavasti löydät etsimäsi ja uudistettu ymparisto.fi palvelee sinua aikaisempaa paremmin.