Ajankohtaista
Takaisin

Tuusniemen sarjalipun myynti jatkuu

 

Tuusniemen sarjalipun myynti jatkuu

 

Tuusniemen kunnan asukkaille tarkoitetun sarjalipun myynti jatkuu 31.12.2019 saakka. Lipputuotteen hinta on 120 euroa ja sillä voi matkustaa Tuusniemi – Kuopio yhteysvälillä Jääskeläisen Auton, Pohjolan Matkan ja Savonlinjan busseissa. 44 matkan sarjalippu on voimassa kaksi kuukautta ostopäivästä.

 

Sarjalippua myydään kunnan asukkaille, joiden pitää täyttää ja allekirjoittaa myyntitosite ja todistaa henkilöllisyytensä lipputuotetta ostaessaan Matkahuollossa. Uuden lipputuotteen ostamisen jälkeen liput voi ladata myös R-kioskeilla ja busseissa.

 

www.matkahuolto.fi/tuusniemen-sarjalippu

 

Tuusniemen kunta on selvittänyt kevään kuluessa vaihtoehtoja joukkoliikenteen lipputuotteeksi. Ely-Walttia ei voida laajentaa Tuusniemelle, eikä Kuopion kaupungilla ole ollut valmiutta laajentaa kaupungin Waltti –järjestelmää Tuusniemelle. Tässä tilanteessa joukkoliikenteen lipputuotevaihtoehdoksi jäi palvelusetelikokeilun jatkaminen. Päätös tukee asuinkunta-ajattelua ja edistää joukkoliikenteen käyttöä. Palvelusetelin kuntakokeilun jatkosta päätetään osana vuoden 2020 talousarviota.