Takaisin

TIEDOTE YLI 65-VUOTIAILLE KUNTOSALIIN LIITTYEN

 

TIEDOTE YLI 65-VUOTIAILLE KUNTOSALIIN LIITTYEN

Tuusniemen kunnan hyvinvointiryhmä on saanut Eemil Koposen rahastosta avustusta, jolla voidaan tarjota yli 65-vuotiaille tuusniemeläisille vuodelle 2020 maksuton kuntosalin käyttöoikeus. Avustus koskee myös henkilöitä, jotka täyttävät 65 vuotta vuoden 2020 aikana.

Kuntosali
• Maksuton kuntosalin käyttöoikeus koskee joko Tuusniemen koulukeskuksen yhteydessä olevaa kuntosalia tai Haurangin nuorisoseurantalolla olevaa kuntosalia.
• Mikäli yli 65-vuotias henkilö on käynyt koulukeskuksen kuntosalilla jo vuonna 2019, voi hän jatkaa kuntosalilla käymistä ilman erillistä ilmoitusta eikä häntä myöskään laskuteta. 
• Mikäli henkilö on maksanut koulukeskuksen kuntosalimaksun aiempina vuosina ja täyttää 65 vuotta vuonna 2020, voi hän jatkaa kuntosalilla käymistä ilman erillistä ilmoitusta eikä hänelle lähetetä käyttöoikeudesta laskua. 
• Uudet koulukeskuksen kuntosalin käyttäjät saavat maksuttoman käyttöoikeuden vuodeksi osoittamalla olevansa 65 vuotta täyttäneitä tai täyttävänsä sen vuonna 2020.
• Erikoisrahaston avustus ei koske kuntosalin oven avainpanttia, joka on 20 euroa.
• Kuntosalin käyttöoikeudet lunastetaan koulukeskukselta koulusihteeri Senja Puodinkedolta arkisin virka-aikaan. Tätä varten suositellaan tapaamisajan varaamista etukäteen puhelimitse numerosta 040 4861 922.
• Kuntosalin käyttöön liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä myös vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläiseen, puh. 040 8457 266, tai sähköpostilla antti.syrjalainen(a)tuusniemi.fi

• Haurangin nuorisoseurantalon kuntosalin käyttöön liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä Piia Järveläiseen, puh. 040 5489 040

 

Tuusniemen kunnan hyvinvointiryhmä on kunnanhallituksen nimeämä poikkihallinnollinen työryhmä, jonka tehtävänä on mm. seurata kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia ja niihin vaikuttavia tekijöitä, sekä raportoida niistä vuosittain valtuustolle. Työryhmän puheenjohtajana toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja Jorma Voutilainen.