Takaisin

JÄRJESTÖJEN AVUSTUSTEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

JÄRJESTÖJEN AVUSTUSTEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Tuusniemen kunnan sivistyslautakunta on julistanut haettavaksi järjestöjen toiminta-, kohde- ja liikuntapaikkojen kunnossapitoavustukset.

Kunnan avustusohjeistuksen mukaan toiminta-avustukset sekä liikuntapaikkojen kunnossapitoavustukset tulee hakea 29.2.2024 mennessä. Toiminta-avustukset on tarkoitettu järjestöjen sääntömääräisen perustoiminnan tukemiseen. Toiminta-avustuksia myönnettäessä painotetaan lapsi- ja nuorisotyötä, Tuusniemellä tapahtuvaa toimintaa ja avustuksen suhdetta järjestön muuhun varainhankintaan.

Liikuntapaikan kunnossapitoavustus on tarkoitettu yleiseen käyttöön tarkoitetun liikuntapaikan perushuoltoon. Avustusta myönnetään niiden liikuntapaikkojen kunnossapitoon, jotka ovat selkeästi aktiivisessa käytössä. 

Kohdeavustus on tarkoitettu tietyn erityisen toiminnan kustannuksiin, joka ei ole kuukausittaista perustoimintaa. Kohdeavustuksia voidaan hakea 30.9.2024 saakka kuitenkin niin, että avustus on haettava ennen toiminnan suorittamista. Kohdeavustuksen kohteen on oltava jotain uutta toimintaa, jonka tarve on ilmennyt varsinaisen toiminta-avustuksen hakuajan jälkeen.

Järjestöavustusten määrärahat ovat pysyneet samalla tasolla kuin viime vuonna. Järjestöjen toiminta- ja kohdeavustuksiin on varattu 21 500 euroa ja liikuntapaikkojen kunnossapitoavustuksiin 9500 euroa.

Hakemukset suositellaan täyttämään sähköisesti. Linkki: Tuusniemen kunta - Kunnan avustus seuralle / yhdistykselle (epalvelu.fi)

Hakemuksen voi toimittaa myös kirjallisesti osoitteeseen Tuusniemen kunta / sivistyslautakunta, Keskitie 22, 71200 Tuusniemi tai tuoda vapaa-aikatoimeen.