Ajankohtaista
Takaisin

Haetaan sosiaalityöntekijää

 

Sosiaalityöntekijä

 

Tuusniemen kunta, Sosiaalitoimi

_________________________________

 

Haku päättyy: 19.2.2019 klo 23.59                 Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 5.2.2019                              Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Haemme sosiaalityön tiimiimme lapsiperheiden sosiaalityön osaajaa. Sosiaalityön tiimissä on kaksi sosiaalityöntekijää ja sosiaaliohjaaja/perhetyöntekijä sekä sosiaalijohtaja ja toimistosihteeri. 

 

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu laaja-alainen lapsiperheiden sosiaalityö palvelutarpeen arvioinnista lastensuojelun jälkihuollon sosiaalityöhön sekä koulukuraattorityö.

 

Sosiaalityön tiimimme toimii kokonaisvaltaisella lapsi-, nuori- ja perhekeskeisellä työotteella ja keskinäisellä tiiviillä tuella. Työparityöskentely mahdollistuu ja vastuutyöntekijä nimetään asiakastarpeen mukaisesti. Toteutamme yhdessä koulun toimijoiden, koulupsykologipalvelujen ja kouluterveydenhuollon kanssa lapsi- ja nuorilähtöistä oppilashuoltoa. Kehitämme yhdessä asiakkaiden ja heidän ympärillään toimivien ammattilaisten kanssa monialaista arviointia ja yhteisen asiakassuunnitelman tekemistä ja toteuttamista. 

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Edellytämme soveltuvuutta lapsiperhepalvelujen sosiaalityöhön.

 

Odotamme aiempaa työkokemusta sosiaalityöstä ja erityisesti lapsiperhepalvelujen ja lastensuojelun työtehtävistä sekä kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon.  Arvostamme lapsi-, nuori- ja perhelähtöistä työotetta, taitoa toimia sosiaalityön asiantuntijana monialaisessa työssä sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellinen.

 

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

 

Työ alkaa:                                       1.3.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        KVTES

Työavain:                                        215344

 

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä.  Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana.

 

Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja, puh. 044 720 9049, eeva.seppanen@tuusniemi.fi

 

Keskitie 22

71200 Tuusniemi