Keskuskeittiö
Hyvä ravitsemus on keskeinen tekijä hyvinvoinnin, toimintakyvyn ja terveyden ylläpitämisessä. Keskuskeittiön tavoitteena on tukea asiakkaidensa hyvinvointia sekä tuottaa hyvää mieltä maistuvilla ja monipuolisilla aterioilla.
Keskuskeittiö tarjoaa laadukkaat ja terveelliset ateriapalvelut sairaalaan, palvelukeskukseen, Turulan koulukeskukseen, ryhmäperhepäiväkoteihin, toimintakeskukseen ja sosiaalitoimen tukipalveluihin.
Turulan koulukeskuksessa tarjoamme noin 300-350 koululounasta jokaisena kouluvuoden arkipäivänä. Kouluruoan tavoitteena on ylläpitää oppilaan terveyttä, hyvinvointia ja opiskelutehoa.
Keskuskeittiö tarjoaa myös terveydellisiin tai vakaumuksellisiin syihin perustuvia erityisruokavalioita asiakkaillemme. Lisäksi tavoitteenamme on kotimaisen ruokakulttuurin edistäminen sekä luomu- ja lähiruoan käytön lisääminen.
Palvelukeskuksen ruokalista 2020-2021
Yhtenäiskoulun ja lukion ruokalista 2020-2021
Oivaraportti, Tuusniemen Ateriapalvelut
Oivaraportti, Koulukeskuksen jakelukeittiö