Info

Tuusniemen kunta sijaitsee Pohjois-Savossa, Itä-Suomen keskipisteessä, suuren ja puhdasvetisen, saarista ja niemistä rikkaan Juojärven äärellä. Sininen tie, valtatie 9, kulkee Tuusniemen kirkonkylän läpi. Kuopioon on matkaa 60 kilometriä ja Joensuuhun 75 kilometriä. Valtatie 9 vie 30 minuutissa lentokentälle.

Tuusniemi tarjoaa toimivat peruspalvelut asukkailleen ja lomailijoille.

Perusterveydenhuollon palvelut, kuten lääkärien vastaanotto ja sairaala, löytyvät omasta kunnasta. Vanhusten palvelukeskus ja lasten päivähoito on laadullisesti ja toiminnallisesti hyvin järjestetty.

Tuusniemellä on yhtenäiskoulu, jossa on luokat 0-9, lukio, kirjasto ja kansalaisopisto. Vapaa-aikapalvelut tuottaa monipuolisia palveluita kaikille ikäryhmille.

Yhteistyö Kuopion kaupungin kanssa on lisääntynyt hyväksytyn kuntastrategian mukaisesti. Tuusniemi kuuluu ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueeseen, jonka vastuukuntana toimii Siilinjärven kunta. Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat lisäksi Kaavi, Lapinlahti ja Rautavaara.

Tuusniemellä on tarjolla paljon laadukkaita tontteja ympärivuotiseen ja loma-asumiseen, sekä teollisuudelle. Kunnalla on lisäksi vuokra-asuntoja.


 

 

 
Keskitie 22, 71200 Tuusniemi
hallinto(at)tuusniemi.fi
Y-tunnus: 0173128-6
 
TUUSNIEMEN KUNNAN LASKUTUSOSOITTEET

 

Verkkolaskuosoitetiedot:
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003701731286
Välittäjä: OpusCapitaSolutions Oy
Välittäjän tunnus: E204503

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina.

Jos yrityksellänne ei ole valmiutta lähettää laskuja sähköisesti,
pyydämme Teitä käyttämään laskutusosoitettamme:

 

Tuusniemen kunta

Ostolaskut

Keskitie 22

71200  Tuusniemi

 

Vaaditut tunnisteet ovat laskun lähettäjän nimi, laskun päiväys, laskun numero, viitenumero, laskun summa, eräpäivä, myyjän y-tunnus, myyjän yhteystiedot ja asiakkaan viite ( kustannuspaikan numero ja toimintayksikkö tms.). Laskusta on aina ilmettävä tilaajan/hakijan nimi.