Hoitajien vastaanotot

 

Diabetes

Diabetesasiakkaiden vastaanotto ma-pe klo 8-15 ajanvarauksella.

Diabetestarvikejakelu maanantaista perjantaihin terveyskeskuksen aukioloaikoina.

Diabeteshoitaja, puh. 044 7183 027

Diabeteshoitajan työnkuvaan kuuluu diabetesta sairastavan hoidon ohjaus ja omahoidon seuranta. Tavoitteena on diabetesta sairastavan hyvä elämänlaatu ja toimintakyky.

  • Vastaanotolla käsitellään mm. lääkehoidon aloitusta ja tehostamisen tarvetta, omaseurannan sekä itsehoidon toteutusta sekä tuetaan esimerkiksi painonhallinnassa tai muiden elintapoihin liittyvien tavoitteiden saavuttamisessa.
  • Diabeteshoitaja pitää huolen siitä, että kaikki hoitoon kuuluva on järjestyksessä; lääkkeet, lääkemääräykset, silmänpohjakuvat, munuaiskontrollit, itsemittaukset, verenpaineet yms.

 

Muistisairaudet sekä sydän- ja verisuonitaudit

Terveydenhoitaja, ma-pe klo 7-15, puh. 044 7183 025.

 

Astma ja uniapnea

Yhteyshenkilö Marika Lavikainen, vastaanotto keskiviikkoisin 8-16 ajanvarauksella.

Muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan p. 0447183 006

 

Haavanhoitovastaanotto 044 7183 026

 

Joukkotarkastusnäytteet

Naisten joukkotarkastuksiin kuuluva kohdunkaulansyövän seulonnat eli irtosolututkimukset (papa-näytteet)  otetaan terveyskeskuksessa ympäri vuoden. Tutkimus on maksuton, ja siihen lähetetään henkilökohtainen kutsukirje.

044 7183 026, huomioi myös webajanvaraus

 

Aikuisten ja matkailijoiden rokotukset

Yleiseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet (jäykkäkouristus- ja kurkkumätä -tehosterokotteet sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokote) ovat maksuttomia. Muut rokotteet ostetaan itse reseptillä apteekista.

Rokotusvastaanotolla annetaan ulkomaille matkustaville rokotuksia ja rokotuksiin liittyvää neuvontaa. Rokotusvastaanoton kautta saa myös reseptin esim. malarialääkitystä varten.

044 7183012