Takaisin

Koronaohjeistusta koulun lukuvuoden alkuun!

 

Uusi lukuvuosi on taas alkamassa. Tänä syksynä pääsemme aloittamaan vielä varsin kesäisessä säässä ja yläpihan kunnostuskin on valmistumassa.

Koronapandemia on valitettavasti vielä seuranamme ja joudumme ottamaan sen huomioon myös koulutyön aloituksessa. Pohjois-Savo on kokonaisuudessaan pandemian kiihtymisvaiheessa ja se tarkoittaa sitä, että kasvomaskit tulevat koulupäivien aikana käyttöön myös lukiolaisille ja perusopetuksen oppilaille kuudesluokkalaisista ylöspäin.

Ensimmäisen koulupäivän alkuun järjestäydymme luokittain koulun pihalle luokanvalvojien johdolla. Sieltä siirrymme ohjatusti ensimmäisille oppitunneille. Luokanvalvojat jakavat samalla kasvomaskit niitä tarvitseville. Torstaina jaetaan kahdeksan maskin eriä valmiiksi muovipusseihin laiteittuina. Niiden on tarkoitus riittää kahden ensimmäisen koulupäivän ajaksi.

Koronarokotukset 12-16-vuotiaille on aloitettu ja mahdollisuus rokotuksen ottamiseen koulupäivän aikana tarjotaan myös kaavilaisille oppilaille. Kouluterveydenhoitaja tiedottaa tarkemmin aikatauluista ja muista yksityiskohdista.

Hyvää alkavaa lukuvuotta!