Tuusniemen terveyskeskuksen tiedote 17.3.2020

Tuusniemen terveyskeskuksessa on tänään 17.3.2020 avattu käyttöön  koronavirusepidemian ajaksi tavanomaisen ajanvarausnumeron lisäksi toinen puhelinnumero.

Asiakkaita pyydetään ottamaan kaikissa asioissa yhteyttä terveyskeskukseen ensin puhelimitse, paikalle saapumisen sijaan:

044-7183005 tai 044-7183012

Näin vältetään terveydenhoidon ruuhkautumista, vähennetään tartuntariskiä sekä varmistetaan kaikille mahdollisuus saada terveyskeskukseen yhteys puhelimitse.

Tällä hetkellä terveyskeskuksessa ei anneta uusia vastaanottoaikoja lääkärien eikä hoitajien vastaanotoille kiireettömissä asioissa.

 

Koronaohje, 8.5.2020

Kuopion kaupungin terveysasemilla annetaan myös kiireettömiä vastaanottoaikoja. Odotustiloihin saa tulla vain hieman ennen vastaanottoaikaa ja tiloissa tulee huomioida riittävät turvavälit. Aikoja annetaan toistaiseksi vain muutamille seuraavalle viikolle.

Varotoimet odotustiloissa

Muistutamme samalla, että vastaanotoille ei saa tulla liian aikaisin viettämään aikaa odotustiloihin. Vastaanotolle tulee ilmoittautua korkeintaan viisitoista minuuttia ennen varattua aikaa. Pyydämme asiakkaita myös pitämään odotustiloissa riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin. Näillä varotoimilla haluamme ehkäistä ylimääräisen kontaktin muihin odotustiloissa oleviin ja mahdollisuuden koronaviruksen leviämiseen.

Jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieinfektion oireita ennen kiireetöntä vastaanottoaikaasi, niin otathan yhteyttä terveyskeskukseen puhelimitse ja keskustele vastaanottoaikasi siirtämisestä.

Kuopion terveysasemien yhteystiedot ja aukiolo- ja yhteydenottoajat virka-aikaan löytyvät kaupungin verkkosivuilta www.kuopio.fi/yhteydenottoajat-hoitotiimeihin. Tiedot suun terveydenhuollosta löytyvät www.kuopio.fi/suun-ja-hampaiden-hoito -sivuilta.

Miten suojautua koronaviruksesta?  

Miten toimit, jos epäilet tartuntaa? 

Tietoa koronaviruksesta