Avoinna Tänään
18.08.2019
Kunnantalo
Suljettu
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
Suljettu
044 7183 005
Kirjasto
Suljettu
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

Tuusniemen sarjalipun myynti jatkuu

 

Tuusniemen sarjalipun myynti jatkuu

 

Tuusniemen kunnan asukkaille tarkoitetun sarjalipun myynti jatkuu 31.12.2019 saakka. Lipputuotteen hinta on 120 euroa ja sillä voi matkustaa Tuusniemi – Kuopio yhteysvälillä Jääskeläisen Auton, Pohjolan Matkan ja Savonlinjan busseissa. 44 matkan sarjalippu on voimassa kaksi kuukautta ostopäivästä.

 

Sarjalippua myydään kunnan asukkaille, joiden pitää täyttää ja allekirjoittaa myyntitosite ja todistaa henkilöllisyytensä lipputuotetta ostaessaan Matkahuollossa. Uuden lipputuotteen ostamisen jälkeen liput voi ladata myös R-kioskeilla ja busseissa.

 

www.matkahuolto.fi/tuusniemen-sarjalippu

 

Tuusniemen kunta on selvittänyt kevään kuluessa vaihtoehtoja joukkoliikenteen lipputuotteeksi. Ely-Walttia ei voida laajentaa Tuusniemelle, eikä Kuopion kaupungilla ole ollut valmiutta laajentaa kaupungin Waltti –järjestelmää Tuusniemelle. Tässä tilanteessa joukkoliikenteen lipputuotevaihtoehdoksi jäi palvelusetelikokeilun jatkaminen. Päätös tukee asuinkunta-ajattelua ja edistää joukkoliikenteen käyttöä. Palvelusetelin kuntakokeilun jatkosta päätetään osana vuoden 2020 talousarviota.

 


Tapahtumat

Menoinfo

  Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

 

Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

Ilmoitustaulu

Päivitetyt jätehuoltomääräykset 1.4.2019 alkaen

    https://www.jatelautakunta.fi/fi/kuulutukset-1/

Tuusniemen kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi vuoden 2019 KOHDE- JA TOIMINTA-AVUSTUKSET sekä LIIKUNTAPAIKKOJEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSET

  Tuusniemen kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi vuoden 2019  KOHDE- JA TOIMINTA-AVUSTUKSET sekä LIIKUNTAPAIKKOJEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSET. Toiminta-avustusten ja...

Vuosikuulutus 2019

  Vuosikuulutus 2019

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja