Avoinna Tänään
07.04.2020
Kunnantalo
9-15
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
8-16
044 7183 005
Kirjasto
SULJETTU 17.3.-17.4.2020
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

TUUSNIEMEN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNTA ON JULISTANUT HAETTAVAKSI JÄRJESTÖJEN TOIMINTA-, KOHDE- JA LIIKUNTAPAIKKOJEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSET.

TUUSNIEMEN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNTA ON JULISTANUT HAETTAVAKSI JÄRJESTÖJEN TOIMINTA-, KOHDE- JA LIIKUNTAPAIKKOJEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSET
 

Toiminta- ja liikuntapaikkojen kunnossapitoavustusten viimeinen hakupäivä on 31.3.2020.

Kohdeavustusten viimeinen hakupäivä on 30.9.2020.

Tämän kirjeen liitteenä on hakulomake, jolla voi hakea kaikkia näitä avustuksia. Hakulomakkeita saa myös vapaa-aikatoimistosta sekä kunnan internetsivuilta.

 

Hakemukseen on liitettävä seuraavat asiakirjat:

  • toimintakertomus vuodelta 2019
  • tilinpäätös ja toiminnantarkastajan kertomus vuodelta 2019
  • talousarvio vuodelle 2020
  • toimintasuunnitelma vuodelle 2020

 

Toiminta-avustukset on tarkoitettu järjestöjen perustoimintaan. Avustuksia myönnettäessä painotetaan lapsi- ja nuorisotyötä, Tuusniemellä tapahtuvaa toimintaa ja avustuksen suhdetta yhdistyksen muuhun varainhankintaan.

 

Kohdeavustus on muuhun kuin perustoimintaan kohdistuva avustus. Kohdeavustusta voidaan myöntää uuteen toimintaan tai kokeiluun. Kohdeavustuksia voidaan hakea 30.9.2020 saakka kuitenkin niin, että avustus on haettava ennen toiminnan suorittamista.  Kohdeavustus tulee hakea ennen toiminnan aloittamista ja se maksetaan toimitettuja kuitteja vastaan jälkikäteen. Kohdeavustushakemukseen on tehtävä kyseisestä erillisestä toiminnasta oma talousarvio.

 

Liikuntapaikan kunnossapitoavustus on tarkoitettu yleiseen käyttöön tarkoitetun liikuntapaikan perushuoltoon. Avustusta myönnetään niiden liikuntapaikkojen kunnossapitoon, jotka ovat selkeästi aktiivisessa käytössä.  Liikuntapaikkojen kunnossapitokausi on 1.4.2020 – 31.3.2021. Tuusniemen kylät ry hakee toiminta-avustukset kaikkien jäsenkyliensä puolesta. Kyläyhdistykset ja kylätoimikunnat voivat hakea siis vain liikuntapaikkojen kunnossapitoavustusta suoraan yhdistykselleen.

Toiminta- ja kohdeavustuksiin on varattu 18.000 € ja liikuntapaikkojen kunnossapitoavustuksiin 6500 euroa. Summat ovat samat kuin edellisenä vuonna.  

Hakemukset lähetetään osoitteeseen Tuusniemen kunta / sivistyslautakunta, Keskitie 22, 71200 Tuusniemi tai tuoda vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläiselle.

AVUSTUSHAKEMUS

 

Antti Syrjäläinen

vapaa-aikasihteeri

040-8457 266

antti.syrjalainen@tuusniemi.fi


Tapahtumat

Miten pärjätä 72 h kotona häiriötilanteen sattuessa -etäluento 7.4.2020

Ajankohtaista asiaa  varautumisesta ja pärjäämisestä häiriötilanteen  aikana. Koulutuksessa opitaan myös miten  huolehditaan terveydestä häiriötilanteen aikana ja milloin sekä miten...

Uimahallimatkat

  UIMAHALLIMATKAT PERUTTU KOKO KEVÄÄLTÄ!  

Koillis-Sawo Show

  Lisätietoja  https://www.showlink.fi/shows/koillissawo2020/

Menoinfo

  Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

 

TAPAHTUMIEN VUOSIKELLO

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

 

Ilmoitustaulu

Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, kaivoslain mukaista lupaa koskeva valitus

  Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, kaivoslain mukaista lupaa koskeva valitus

Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, moottorikelkkareittisuunnitelman hyväksymistä koskeva valitus

  Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, moottorikelkkareittisuunnitelman hyväksymistä koskeva valitus

KUNNANVALTUUSTON KOKOUS SIIRTYY

    KUNNANVALTUUSTON KOKOUS SIIRTYY Tuusniemen kunnanvaltuuston piti kokoontua ma 30.3.2020 klo 17.00 aiemmin päätetyn aikataulun mukaisesti. Koronavirustilanteen...

Kuulutus malminetsintälupapäätöksestä

  Kuulutus malminetsintälupapäätöksestä

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja