Avoinna Tänään
19.01.2020
Kunnantalo
Suljettu
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
Suljettu
044 7183 005
Kirjasto
Suljettu
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

Tuusniemen sarjalipun myynti jatkuu

 

Tuusniemen sarjalipun myynti jatkuu

 

Tuusniemen kunnan asukkaille tarkoitetun sarjalipun myynti jatkuu 31.12.2019 saakka. Lipputuotteen hinta on 120 euroa ja sillä voi matkustaa Tuusniemi – Kuopio yhteysvälillä Jääskeläisen Auton, Pohjolan Matkan ja Savonlinjan busseissa. 44 matkan sarjalippu on voimassa kaksi kuukautta ostopäivästä.

 

Sarjalippua myydään kunnan asukkaille, joiden pitää täyttää ja allekirjoittaa myyntitosite ja todistaa henkilöllisyytensä lipputuotetta ostaessaan Matkahuollossa. Uuden lipputuotteen ostamisen jälkeen liput voi ladata myös R-kioskeilla ja busseissa.

 

www.matkahuolto.fi/tuusniemen-sarjalippu

 

Tuusniemen kunta on selvittänyt kevään kuluessa vaihtoehtoja joukkoliikenteen lipputuotteeksi. Ely-Walttia ei voida laajentaa Tuusniemelle, eikä Kuopion kaupungilla ole ollut valmiutta laajentaa kaupungin Waltti –järjestelmää Tuusniemelle. Tässä tilanteessa joukkoliikenteen lipputuotevaihtoehdoksi jäi palvelusetelikokeilun jatkaminen. Päätös tukee asuinkunta-ajattelua ja edistää joukkoliikenteen käyttöä. Palvelusetelin kuntakokeilun jatkosta päätetään osana vuoden 2020 talousarviota.

 


Tapahtumat

Konsertti

  Konsertti 12.2.20 klo 18 alkaen monitoimisalissa. Kahvitarjoilu, vapaa pääsy. Iskelmää ja pop-kappaleita rakkaudesta ja rohkeudesta. Yläkoulun yhtye esiintyy.

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

 

Ilmoitustaulu

Kuulutus, kuuleminen ehdotuksesta Suomen merenhoitosuunnitelman seurantaohjelmaksi vuosille 2020–2026

  Kuulutus, kuuleminen ehdotuksesta Suomen merenhoitosuunnitelman seurantaohjelmaksi vuosille 2020–2026

Kuulutus, JUOJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN MAANOMISTAJIEN KUULEMISET

  JUOJÄRVEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTTAMINEN MAANOMISTAJIEN KUULEMISET KUULUTUS Juojärven rantaosayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Päivitetyt jätehuoltomääräykset 1.4.2019 alkaen

    https://www.jatelautakunta.fi/fi/kuulutukset-1/

Vuosikuulutus 2019

  Vuosikuulutus 2019

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja