Avoinna Tänään
23.05.2019
Kunnantalo
9-15
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
8-16
044 7183 005
Kirjasto
10-16
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

TIEDOTE YLI 65-VUOTIAILLE KUNTOSALIIN JA KANSALAISOPISTOON LIITTYEN

 

TIEDOTE YLI 65-VUOTIAILLE KUNTOSALIIN JA KANSALAISOPISTOON LIITTYEN

 

Tuusniemen kunnan hyvinvointiryhmä on saanut Eemil Koposen rahastosta avustusta, jolla voidaan tarjota yli 65-vuotiaille tuusniemeläisille vuodelle 2019 maksuton kuntosalin käyttöoikeus, sekä maksimissaan 20 euron alennus vapaavalintaisesta kansalaisopiston kurssista. Avustus koskee myös henkilöitä, jotka täyttävät 65 vuotta vuoden 2019 aikana.

 

Kuntosali

• Maksuton kuntosalin käyttöoikeus koskee Tuusniemen koulukeskuksen yhteydessä olevaa kuntosalia.
• Mikäli yli 65-vuotias henkilö on käynyt kuntosalilla jo vuonna 2018, voi hän jatkaa kuntosalilla käymistä ilman erillistä ilmoitusta eikä häntä myöskään laskuteta. 
• Mikäli henkilö on maksanut kuntosalimaksun aiempina vuosina ja täyttää 65 vuotta vuonna 2019, voi hän jatkaa kuntosalilla käymistä ilman erillistä ilmoitusta eikä hänelle lähetetä käyttöoikeudesta laskua. 
• Uudet käyttäjät saavat maksuttoman käyttöoikeuden vuodeksi osoittamalla olevansa 65 vuotta täyttäneitä tai täyttävänsä sen vuonna 2019.
• Erikoisrahaston avustus ei koske kuntosalin oven avainpanttia, joka on 20 euroa.
• Kuntosalin käyttöoikeudet lunastetaan koulukeskukselta koulusihteeri Senja Puodinkedolta arkisin virka-aikaan. Tätä varten suositellaan tapaamisajan varaamista etukäteen puhelimitse numerosta 040 4861 922.
• Kuntosalin käyttöön liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä myös nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Hanna Miettiseen, puh. 0400 376 854, tai sähköpostilla hanna.miettinen(a)tuusniemi.fi

 

Kansalaisopisto
• Kansalaisopiston kurssialennuksen voi käyttää valitsemaansa kansalaisopiston tarjoamaan kurssiin Tuusniemellä joko kevät- tai syyskaudella.
• Kursseille ilmoittaudutaan normaalin ilmoittautumiskäytännön mukaisesti, ja kurssimaksuhyvitys otetaan huomioon automaattisesti laskutuksen yhteydessä. 
• Kukin yli 65-vuotias tuusniemeläinen on oikeutettu yhteen korkeintaan 20 euron suuruiseen alennukseen kalenterivuoden 2019 aikana. 
• Mikäli kerralla laskutettavien kurssien loppusumma on alle 20 euroa, käyttämättä jäänyt avustus ei siirry käytettäväksi myöhemmin. Alennus huomioidaan vain yhdessä laskutuskerrassa kalenterivuoden aikana.
• Kansalaisopiston kursseihin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä koulutussuunnittelija Varpu Vidgreniin, puh. 044 718 4744, tai sähköpostilla varpu.vidgren(a)kuopio.fi

 

Tuusniemen kunnan hyvinvointiryhmä on kunnanhallituksen nimeämä poikkihallinnollinen työryhmä, jonka tehtävänä on mm. seurata kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia ja niihin vaikuttavia tekijöitä, sekä raportoida niistä vuosittain valtuustolle. Työryhmän puheenjohtajana toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja Jorma Voutilainen.


Tapahtumat

Tarinatyöpajat

  Tarinan tekemisen koulutusta Tuusniemellä. Yrittäjien lisäksi tervetulleita myös muut asiasta kiinnostuneet toimijat. Lisätietoja

 

Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

Ilmoitustaulu

Kaavakuulutus, 9.5.2019 voimaantulo

  Kaavakuulutus, 9.5.2019 voimaantulo

Kaavakuulutus, 7.5.2019

  Kaavakuulutus

Lupa lintujen rengastamiseen Metsähallituksen hallinnassa olevilla suojelualueilla ja suojeluun varatuilla alueilla

  Lupa lintujen rengastamiseen Metsähallituksen hallinnassa olevilla suojelualueilla ja suojeluun varatuilla alueilla

Tutkimuslupa näytteenottoon ja liikkumiseen Metsähallituksen hallinnassa olevilla suojelualueilla ja suojeluun varatuilla alueilla koko maassa

  Tutkimuslupa näytteenottoon ja liikkumiseen Metsähallituksen hallinnassa olevilla suojelualueilla ja suojeluun varatuilla alueilla koko maassa

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja