Avoinna Tänään
07.04.2020
Kunnantalo
9-15
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
8-16
044 7183 005
Kirjasto
SULJETTU 17.3.-17.4.2020
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

Tiedote 24.3.2020, yhtenäiskoulun rehtorilta

Hei,

Olemme kaikki sopeutumassa uuteen ja nopeasti kehittyvään tilanteeseen. Suomessa on voimassa poikkeustila ja myös koulut ottavat käyttöön poikkeuksellisia oppimisjärjestelyjä. Huoltajat, opettajat, oppilaat ja opiskelijat ovat joutuneet kohtaamaan arjen muutoksia, joita ei ole rauhan ajan Suomessa koettu.

Haluan nyt kiittää oppilaiden ja opiskelijoiden huoltajia vastuullisuudestanne. Tiedän, että juuri nyt monessa kodissa eletään vaikeita aikoja muutoinkin kuin koulunkäynnin järjestämisen vuoksi. Tuusniemen yhtenäiskouluun ei kuitenkaan tänä aamuna tullut yhtään oppilasta lähiopetukseen! Tämä on juuri mitä koulumme, terveydenhuollon ammattilaiset ja valtiovalta ovat toivoneet. Olen varma, että tämä on vaatinut paljon järjestelyjä, epämukavuutta ja uhrauksia. Kiitän vielä kerran tästä kaikesta!

Olemme valmistautuneet järjestämään koulutyötä myös muuttuvissa tilanteissa. Pystymme edelleen suunnittelemaan yksilöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Pyydän, että otatte ensisijaisesti yhteyttä lapsenne luokanvalvojaan, kun tilanteenne muuttuu. Voimme näin kohdistaa lähiopetuksen, erityisopetuksen ja oppilaanohjauksen mahdollisimman tehokkaasti.

Rohkeutta ja rakkautta teille kaikille!

Janne Karttunen

Tuusniemen lukion ja yhtenäiskoulun rehtori


Tapahtumat

Miten pärjätä 72 h kotona häiriötilanteen sattuessa -etäluento 7.4.2020

Ajankohtaista asiaa  varautumisesta ja pärjäämisestä häiriötilanteen  aikana. Koulutuksessa opitaan myös miten  huolehditaan terveydestä häiriötilanteen aikana ja milloin sekä miten...

Uimahallimatkat

  UIMAHALLIMATKAT PERUTTU KOKO KEVÄÄLTÄ!  

Koillis-Sawo Show

  Lisätietoja  https://www.showlink.fi/shows/koillissawo2020/

Menoinfo

  Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

 

TAPAHTUMIEN VUOSIKELLO

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

 

Ilmoitustaulu

Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, kaivoslain mukaista lupaa koskeva valitus

  Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, kaivoslain mukaista lupaa koskeva valitus

Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, moottorikelkkareittisuunnitelman hyväksymistä koskeva valitus

  Itä-Suomen hallinto-oikeuden päätös, moottorikelkkareittisuunnitelman hyväksymistä koskeva valitus

KUNNANVALTUUSTON KOKOUS SIIRTYY

    KUNNANVALTUUSTON KOKOUS SIIRTYY Tuusniemen kunnanvaltuuston piti kokoontua ma 30.3.2020 klo 17.00 aiemmin päätetyn aikataulun mukaisesti. Koronavirustilanteen...

Kuulutus malminetsintälupapäätöksestä

  Kuulutus malminetsintälupapäätöksestä

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja