Avoinna Tänään
21.06.2021
Kunnantalo
9-15
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
8-16
044 7183 005
Kirjasto
13-19
040 486 1921
Visit Tuusniemi
10-16
041 317 6783
Takaisin

Matkahuollon liput uudistuvat!

Matkahuollon liput uudistuvat  – Vaihda matkakorttisi!

 

Matkahuollon kaikki matkakortit uudistuvat tänä kesänä. Samalla päivitetään matkakorteilla olevat lipputuotteet uusiin vastaaviin tuotteisiin.  

 

Nykyiset matkakortit vaihdetaan uutta teknologiaa sisältäviin matkakortteihin, koska Matkahuolto ottaa käyttöön uuden tunnistepohjaisen lippu- ja maksujärjestelmän, jonka käyttöä myös laki edellyttää.  

 

Matkahuollon lipputuotteiden hinnat ja ominaisuudet säilyvät ennallaan lippujen siirtyessä uusille matkakorteille.

Vanhat lipputuotteet voi käyttää loppuun kevään aikana, mutta vanhaa lippua ei kannata enää lisäladata, vaan vaihtaa matkakortti uuteen.

Kaikkien vanhojen lippujen myynti päättyy 30.6.2021.

Toimi näin, jos matkustat kaupunkilipuilla

  1. Käytä nykyisellä matkakortillasi oleva kaupunkilippu loppuun lipun voimassaoloaikana.
  2. Tämän jälkeen
    • Tule vaihtamaan lippusi ja matkakorttisi Matkahuoltoon. Uudesta matkakortista veloitetaan matkakorttimaksu 6,50 €, jos vanha matkakortti on yli 9 kk vanha. 
  3. Huomioithan, että vanhaa matkakorttia ei voi enää ladata 30.6.2021 jälkeen.
  4. Ensimmäisen oston jälkeen uuden matkakortin voi lisäladata Matkahuollon toimipisteissä, R-kioskeilla, useimmissa busseissa ja älypuhelimen Matkahuolto Bussiliput-sovelluksella, jos käytössä on Android-puhelin, jossa on NFC-lukuominaisuus.

Lisätiedot

www.matkahuolto.fi/uusimatkakortti

https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/bussiliput-mobiilisovellus

https://www.matkahuolto.fi/matkustajat/reitit-ja-liput-mobiilisovellus


DUUS-elokuva katsottavana!

”Kun saksalainen sotamies Duus saapuu myöhäisellä keskiajalla harvaan asutulle Tuusniemen seudulle, maailma mullistuu. Yhteistä kieltä ei tarvita, kun naiset ovat nopeita ja kulissit komeita. Muukalainen on pakotettu täyttämään vääjäämättömän tehtävänsä tuntemattomalla maaperällä jatkuvassa liikkeessä, sillä uhka kaiken päättymisestä vaanii selän takana…”

 

Kaikille avoin webinaari: Tuusniemen vieraslajitorjunnat

Yhdessä vieraskasvitorjuntaan -jättipalsamin torjunta Tuusniemellä   Tuusniemen alueella hanketta koordinoimaan on valittu maisema- ja ympäristöasiantuntija Kukka Koskinen MKN...

Menoinfo

  Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa
 

 

TAPAHTUMIEN VUOSIKELLO

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

 

Kuntavaalien tulokset

  Kuntavaalien tulokset

KUULUTUS

KUULUTUS       Tuusniemen kunnan asemakaava-alueelle (Pajulahden asemakaava-alue) rakennettavan Leiritien katusuunnitelmaehdotus pidetään Maankäyttö- ja...

Kaavakuulutus 1.6.2021

  Kaavakuulutus PAJULAHTI, KARTTA, ASEMAKAAVAMERKINNÄT- JA MÄÄRÄYKSET PAJULAHTI, ASEMAKAAVASELOSTUS PAJULAHTI, OAS TEOLLISUUSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS...

Kuulutus, varauspäätös VA2021:0012, Tukes

  Kuulutus, varauspäätös VA2021:0012, Tukes

 

VISIT TUUSNIEMI -MATKAILUSIVUSTO AVATTU!

 www.visittuusniemi.com

 

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja