Avoinna Tänään
06.06.2020
Kunnantalo
Suljettu
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
Suljettu
044 7183 005
Kirjasto
Suljettu
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

Lähihoitajan sijaisuus

 

Me Tuusniemellä teemme työtämme rohkeasti rakkaudella. Haemme Tuusniemen vanhus- ja vammaispalveluihin useita lähihoitajia. Kahdelle lähihoitajalle on tiedossa vuoden kestävä sijaisuus asumispalveluissa ja yhdelle kotipalvelussa. Kahteen vuoden kestävään sijaisuuteen otetaan lähihoitaja heti sopivan henkilön löydyttyä. Muutoin tarjoamme viikoista useaan kuukauteen kestäviä vuosilomien sijaisuuksia kevään ja kesän ajalle.

Ympärivuorokautista palveluasumista meillä on muistisairaiden 8-paikkaisessa yksikössä Mäntykodissa ja 16-paikkaisessa yksikössä Tuomikodissa sekä19-paikkaisessa erityisasumisen yksikössä Koivukodissa. Koivukoti on rakennettu vuonna 2014 ja Mäntykoti on juuri saneerattu. Koivukodissa on mahdollisuus tehdä 2-vuorotyötä. Haluamme tarjota asukkailllemme hyvää yksilöllistä hoivaa ja hoitoa ja merkityksellisyyden kokemuksia.

Kotipalvelu toimii koko kunnan alueella ja henkilöstöä sairaanhoitajineen on 19. Kotipalvelussa oman auton käyttäminen tulee olla mahdollista. Yhteinen kehittämisemme kohde on palvelutarpeen ja toimintakyvyn arviointi sekä kotikuntoutus. Saimme juuri palveluohjaajan tehtävän vakinaistettua.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajien eri pituisiin tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Otamme huomioon myös opiskelun loppuvaiheessa olevat hakijat ja kesätyöhön vähemmänkin opiskelleet opiskelijat.

Tarjoamme Sinulle iloisen ja kokeilu- ja kehittämismyönteisen tiimin jäsenyyden ja mahdollisuuden oppia ja käyttää erityistaitojasi asukkaiden hyväksi. Tule meille - otathan yhteyttä! Teemme työtämme ihmislähtöisesti, rohkeasti rakkaudella. Voit hakemuksessasi ilmoittaa, missä yksikössä työskentelisit mieluiten.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus on mahdollista jättää myös kirjallisesti osoitteeseen. Sosiaalijohtaja, Keskitie 22, 71200 Tuusniemi.


Tapahtumat

Koillis-Sawo Show

  Lisätietoja  https://www.showlink.fi/shows/koillissawo2020/

Menoinfo

  Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

Tuusniemi 150 vuotta juhlavuoden tapahtumat

  Tuusniemi 150 vuotta juhlavuoden tapahtumat

Kuvasuunnistus

Kuvasuunnistus Maanantaina 6.4 Tuusniemellä käynnistyy kaikille avoin kuvasuunnistus, jonka tavoitteena on kannustaa ihmisiä itsenäiseen liikuntaan. Joka viikko julkaistaan kolme uutta kuvaa,...

 

TAPAHTUMIEN VUOSIKELLO

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

 

Ilmoitustaulu

Kaavakuulutus 28.5.2020, Suvas-Kosula ja Teollisuusalue

  Kuulutus Teollisuusalueen asemakaavan muutoksen hyväksyminen Kv 11.5.2020 § 8 Suvas-Kosula rantaosayleiskaavan muutoksen hyväksyminen Kv 11.5.2020 § 9   ...

Kaavakuulutus 28.5.2020

  Kaavakuulutus 28.5.2020 Juojärven rantaosayleiskaava Juojärvi karttaluonnos YLEISKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yleiskaavaselostus 28.4.2020 luonnos ...

Pohjois-Savon maakuntavaltuuston kokous 8.6.2020, kutsu

  Pohjois-Savon maakuntavaltuuston kokous 8.6.2020, kutsu

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja