Avoinna Tänään
23.02.2019
Kunnantalo
Suljettu
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
Suljettu
044 7183 005
Kirjasto
Suljettu
040 486 1921
Ajankohtaista
Takaisin

Haetaan sosiaalityöntekijää

 

Sosiaalityöntekijä

 

Tuusniemen kunta, Sosiaalitoimi

_________________________________

 

Haku päättyy: 19.2.2019 klo 23.59                 Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 5.2.2019                              Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Haemme sosiaalityön tiimiimme lapsiperheiden sosiaalityön osaajaa. Sosiaalityön tiimissä on kaksi sosiaalityöntekijää ja sosiaaliohjaaja/perhetyöntekijä sekä sosiaalijohtaja ja toimistosihteeri. 

 

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu laaja-alainen lapsiperheiden sosiaalityö palvelutarpeen arvioinnista lastensuojelun jälkihuollon sosiaalityöhön sekä koulukuraattorityö.

 

Sosiaalityön tiimimme toimii kokonaisvaltaisella lapsi-, nuori- ja perhekeskeisellä työotteella ja keskinäisellä tiiviillä tuella. Työparityöskentely mahdollistuu ja vastuutyöntekijä nimetään asiakastarpeen mukaisesti. Toteutamme yhdessä koulun toimijoiden, koulupsykologipalvelujen ja kouluterveydenhuollon kanssa lapsi- ja nuorilähtöistä oppilashuoltoa. Kehitämme yhdessä asiakkaiden ja heidän ympärillään toimivien ammattilaisten kanssa monialaista arviointia ja yhteisen asiakassuunnitelman tekemistä ja toteuttamista. 

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Edellytämme soveltuvuutta lapsiperhepalvelujen sosiaalityöhön.

 

Odotamme aiempaa työkokemusta sosiaalityöstä ja erityisesti lapsiperhepalvelujen ja lastensuojelun työtehtävistä sekä kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon.  Arvostamme lapsi-, nuori- ja perhelähtöistä työotetta, taitoa toimia sosiaalityön asiantuntijana monialaisessa työssä sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellinen.

 

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

 

Työ alkaa:                                       1.3.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                        KVTES

Työavain:                                        215344

 

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä.  Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana.

 

Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja, puh. 044 720 9049, eeva.seppanen@tuusniemi.fi

 

Keskitie 22

71200 Tuusniemi

 


Tapahtumat

 

Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

Ilmoitustaulu

Yksityisteiden kunnossapidon kunnan avustukset vuodelle 2019 ilmoitetaan haettaviksi.

  Yksityisteiden kunnossapidon kunnan avustukset vuodelle 2019 ilmoitetaan haettaviksi.   Uusi Yksityistielaki (560/2018) korvaa vanhan Lain yksityisistä teistä (358/1962)...

Tuusniemen kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi vuoden 2019 KOHDE- JA TOIMINTA-AVUSTUKSET sekä LIIKUNTAPAIKKOJEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSET

  Tuusniemen kunnan sivistyslautakunta julistaa haettavaksi vuoden 2019  KOHDE- JA TOIMINTA-AVUSTUKSET sekä LIIKUNTAPAIKKOJEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSET. Toiminta-avustusten ja...

Kesätyöharjoittelulomake

  Lomake

Kuulutus, Pohjois-Savon Liitto

Liite kuulutukseen Maakuntakaava päätös  

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja