Siirry sisältöön
Takaisin

Keskeytys vedenjakeluun

TIEDOTE!

Keskitien ja Hyväriläntien risteyksessä olevan putkirikon korjaustöiden vuoksi vedenjakelussa on keskeytys keskiviikkona 5.7. klo 22 alkaen koko kirkonkylän taajamassa, Pahkasalon saaressa sekä Tulikallion vesiosuuskunnan alueella. Vedenjakelun keskeytyksen arvioitu kesto on neljä tuntia.

Veden tilapäisjakelu on Tuusniemen Soran toimipaikassa, Kuopiontie 151.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Lisätiedot tekninen johtaja Mika Karvonen, puh. 044-720 9048.   


Rakennustarkastajan päätökset

Rakennustarkastajan päätökset 20.6.2017 Rakennustarkastajan päätökset 29.6.2017  

Kunnanjohtajan virka haettavana

Tuusniemen kunnassa on haettavana KUNNANJOHTAJAN VIRKA Kunnanjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon...

kuntavaalien tulokset

Kuntavaalien tulokset   13.4.2017 Tuusniemellä suoritettujen kuntavaalien tulokset ja valitusosoite   tämän linkin takana.

Tervetuloa tutustumaan Tuusniemen kunnan uusiin kotisivuihin

 

Viisi Pohjois-Savon kuntaa on yhteisprojektissa Istekin kanssa uudistanut ja nykyaikaistanut verkkosivustonsa. Uudistuksella on pyritty vastaamaan kansalaisten odotuksiin verkkosivujen kautta tapahtuvaan viestintään, sähköisiin palveluihin ja informaation saatavuuteen päätelaiteriippumattomasti.

Verkkosivujen rakenteessa on pyritty kansalaisnäkökulmasta selkeään sisältörakenteeseen.  Sivut ovat nyt käytössänne, tutustukaa niihin ja antakaa palautetta, kehitämme sivustoa jatkuvasti.

 

Uudet kotisivut julkaistiin 20.6.2017.

Kesäisin terveisin,

Nina Kivi

vs. kunnanjohtaja