Siirry sisältöön

Tuusjärven lähiliikuntapaikka käyttökiellossa

Tuusjärven lähiliikuntapaikka on toistaiseksi käyttökiellossa! Tiistainen ukkosmyrsky kaatoi puita kaukaloon ja rikkoi alueella rakenteita. Lähiliikuntapaikan turvallisuutta ei voida taata ennen...

Kutujuhlat onnellisesti ohi!

Kutujuhlia vietettiin Tuusniemellä 14.-15.7. mukavassa kesäsäässä. Vieraita kävi satamassa viikonloppuna n. 5 000. Monipuolisessa ohjelmassa oli mm. Tuure Kilpeläisen konsertti, Huumorin...

Keskeytys vedenjakeluun

TIEDOTE! Keskitien ja Hyväriläntien risteyksessä olevan putkirikon korjaustöiden vuoksi vedenjakelussa on keskeytys keskiviikkona 5.7. klo 22 alkaen koko kirkonkylän taajamassa, Pahkasalon...
Takaisin

Kunnanjohtajan virka haettavana

Tuusniemen kunnassa on haettavana

KUNNANJOHTAJAN VIRKA

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme johtamis- ja kehittämistaitoja, elinkeinoelämän tuntemusta ja yhteistyökykyä.

Virkasuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sen täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on sopimuksen mukainen, mutta hakemukseen voi liittää oman palkkatoivomuksen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tuusniemen luonnonkaunis kunta sijaitsee Itä-Suomen keskipisteessä, Kuopion ja Joensuun puolivälissä. Tuusniemi tunnetaan oikeitten immeisten pitäjänä sekä leppoisana kesämökki- ja asuinkuntana, jonka talous on kunnossa ja palvelut pelaavat. Tuusniemi tekee palvelutuotannossa tiivistä yhteistyötä Kuopion kaupungin kanssa. Tuusniemen kunta on savuton työyhteisö.

Lisätiedot kunnanvaltuuston puheenjohtaja Asta Tirkkonen-Hersio, puh. 040 5357 544 tai vs. kunnanjohtaja Nina Kivi puh. 044 720 9047, nina.kivi@tuusniemi.fi.

Sähköiset hakemukset jätettävä Kuntarekryn kautta 28.7.2017 kello 16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.


Tervetuloa tutustumaan Tuusniemen kunnan uusiin kotisivuihin

 

Viisi Pohjois-Savon kuntaa on yhteisprojektissa Istekin kanssa uudistanut ja nykyaikaistanut verkkosivustonsa. Uudistuksella on pyritty vastaamaan kansalaisten odotuksiin verkkosivujen kautta tapahtuvaan viestintään, sähköisiin palveluihin ja informaation saatavuuteen päätelaiteriippumattomasti.

Verkkosivujen rakenteessa on pyritty kansalaisnäkökulmasta selkeään sisältörakenteeseen.  Sivut ovat nyt käytössänne, tutustukaa niihin ja antakaa palautetta, kehitämme sivustoa jatkuvasti.

 

Uudet kotisivut julkaistiin 20.6.2017.

Kesäisin terveisin,

Nina Kivi

vs. kunnanjohtaja