Avoinna Tänään
05.03.2021
Kunnantalo
9-15
040 4861 900
Tuusniemen terveyskeskus
8-14
044 7183 005
Kirjasto
10-16
040 486 1921
Visit Tuusniemi
10-16
041 317 6783

Tuusniemen terveyskeskuksen koronarokotustiedote 3.3.2021

Tuusniemen terveyskeskuksen koronarokotustiedote 3.3.2021 Yli 80-vuotiaiden koronarokotukset jatkuvat Tuusniemen terveyskeskuksessa 11.3.2021. Näihin rokotuksiin ajan voi varata jokainen...

Tuusniemen terveyskeskuksen koronarokotustiedote 2.3.2021

Tuusniemen terveyskeskuksen koronarokotustiedote 2.3.2021 Alle 70-vuotiaiden sairausperusteisiin riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden koronarokotukset jatkuvat Tuusniemellä 10.3.2021. Ajan...

Työllisyysviikko

Työllisyysviikko nro 8 tulee Tuusniemelle ja Kaaville!   Työllisyysviikko on TE-toimiston ja kuntien yhteinen työllisyyttä, urasuunnittelua ja yrittäjyyttä edistävä teemaviikko....

Tiedote sähköisistä lomakkeista

  Tiedote sähköisistä lomakkeista Tuusniemen kunta on siirtymässä sähköisiin lomakkeisiin, joiden avulla kuntalaisilla on mahdollisuus asioida sähköisesti kunnan eri...

Menoinfo

  Lisää Tuusniemen tapahtumia Menoinfo-palvelussa

 

TAPAHTUMIEN VUOSIKELLO

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

 

Takaisin

JÄRJESTÖJEN AVUSTUSTEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

JÄRJESTÖJEN AVUSTUSTEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Tuusniemen kunnan sivistyslautakunta on julistanut haettavaksi järjestöjen toiminta-, kohde- ja liikuntapaikkojen kunnossapitoavustukset.

Kunnan päivitetyn avustusohjeistuksen mukaan toiminta-avustukset sekä liikuntapaikkojen kunnossapitoavustukset tulee hakea vuosittain 28.2.2021 mennessä. Määräaika on siis kuukautta aiemmin kuin edeltävänä vuonna. Toiminta-avustukset on tarkoitettu järjestöjen sääntömääräisen perustoiminnan tukemiseen. Toiminta-avustuksia myönnettäessä painotetaan lapsi- ja nuorisotyötä, Tuusniemellä tapahtuvaa toimintaa ja avustuksen suhdetta järjestön muuhun varainhankintaan.

Liikuntapaikan kunnossapitoavustus on tarkoitettu yleiseen käyttöön tarkoitetun liikuntapaikan perushuoltoon. Avustusta myönnetään niiden liikuntapaikkojen kunnossapitoon, jotka ovat selkeästi aktiivisessa käytössä. 

Kohdeavustus on tarkoitettu tietyn erityisen toiminnan kustannuksiin, joka ei ole kuukausittaista perustoimintaa. Kohdeavustuksia voidaan hakea 30.9.2021 saakka kuitenkin niin, että avustus on haettava ennen toiminnan suorittamista. Kohdeavustuksen kohteen on oltava jotain uutta toimintaa, jonka tarve on ilmennyt varsinaisen toiminta-avustuksen hakuajan jälkeen.

Järjestöavustusten määrärahat ovat jonkin verran nousseet. Järjestöjen toiminta- ja kohdeavustuksiin on tänä vuonna varattu 21 000 euroa ja liikuntapaikkojen kunnossapitoavustuksiin 8500 euroa.

Hakemukset voi tänä vuonna täyttää sähköisesti: Järjestöjen avustushakemus

Hakemuksen voi toimittaa myös kirjallisesti osoitteeseen Tuusniemen kunta / sivistyslautakunta, Keskitie 22, 71200 Tuusniemi tai tuoda vapaa-aikasihteeri Antti Syrjäläiselle.


 

VISIT TUUSNIEMI -MATKAILUSIVUSTO AVATTU!

 www.visittuusniemi.com

 

Tervetuloa Tuusniemelle

 

Tervetuloa Tuusniemelle vaikka asumaan ja yrittämään viihtyisään ja luonnonkauniiseen ympäristöön. Kunnassamme on hyvät ja toimivat peruspalvelut. Kotisivuiltamme löydät myös lisää tietoa hyvistä ja edullisista tonteistamme. Tuusniemellä voit asua ja yrittää rauhallisessa maaseutuympäristössä, josta kuitenkin on hyvät liikenneyhteydet esimerkiksi Kuopioon ja Joensuuhun. Oheisesta skyview –esityksestä pääset näkemään hienoja kuvia kesäisestä Tuusniemestä.

Timo Kiviluoma

kunnanjohtaja