Ajankohtaista
Takaisin

Vastaava sairaanhoitaja, tule meille töihin!

 

Teemme Tuusniemen kunnassa ihmislähtöistä työtä rakkaudella ja rohkeudella. Haemme Tuusniemen vanhus- ja vammaispalveluihin vastaavaa sairaanhoitajaa. Tehtävän sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Palvelukeskuksessa vuonna 2014 valmistuneessa vammaisten ja vanhusten ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikössä Koivukodissa. Koivukodissa on yhteensä 20 paikkaa kehitysvammaisille, muille erityisryhmille ja iäkkäille.

Odotamme Sinulta ihmislähtöistä, toimintaamme kehittävää ja asukkaiden toimintakykyä tukevaa työotetta. Sinulla on taitoa kehittää erityisesti vammaisten asumista, arkea ja hoivaa ja edistää yksilövastuista vastuuhoitajamallilla toimimista. Tehtävä vaatii sitoutumista vanhusten ja vammaisten hyvän elinympäristön, merkityksellisen arjen ja hyvän hoidon kehittämiseen ja toteuttamiseen yhdessä asukkaiden, heidän läheistensä sekä tiimisi, vanhustyön johdon ja eri sidosryhmien kanssa.

Vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu hoito- ja hoivatyön asiantuntijana toimiminen sekä asukkaiden sairaanhoidollisista toimenpiteistä ja lääkehoidon toteutuksesta vastaaminen. Vastaava sairaanhoitaja vastaa yksikkönsä päivittäisen toiminnan organisoinnista ja henkilöstöhallinnollisina asioina mm. työvuorosuunnittelusta Titania-ohjelmalla ja työsopimusten valmistelusta Populus-järjestelmällä sekä lyhytaikaisten sijaisten hankinnasta. Vastaava sairaanhoitaja osallistuu myös yksikkönsä käytännön hoito- ja hoivatyöhön.

Kelpoisuusehtona vastaavan sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusreksiteriin. Edellytämme kokemusta vanhus- ja vammaispalveluissa työskentelystä. Katsomme eduksi kokemuksen esimiestyöstä.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vastaava-sairaanhoitaja-227373-2/