Ajankohtaista
Takaisin

Sairaanhoitaja, tule meille töihin!

 

Haemme sairaanhoitajaa, jonka ensisijainen sijoituspaikka on kotipalvelu. Työympäristö on pääsääntöisesti asiakkaan koti. Kotipalvelun tavoitteena on tukea asiakkaiden itsenäistä kotona selviytymistä, edistää heidän toimintakykyään ja mahdollistaa hyvän arjen toteutuminen. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä kotisairaanhoidon ja kuntoutuksen sekä muiden sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Työ on kokonaisvaltaista, mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Sairaanhoitaja tuo tiimiin sairaanhoidollisen osaamisen. Olennaista on, että hoitaja ymmärtää työssään asiakasta yksilöllisesti tämän omassa elämäntilanteessa, ympäristössä ja elämänvaiheessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Edellytämme hyviä kommunikointitaitoja, havainnointitaitoa, joustavuutta, tiimityöskentelytaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi luemme työkokemuksen kotihoidosta. Työ on jaksotyötä, pääasiassa päivätyötä, mutta siihen voi tilapäisesti kuulua iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Ajokortti ja oman auton käytön mahdollisuus on välttämätön.

Toimintamme perustuu kunnan strategisiin arvoihin rakkaus ja rohkeus, joita toteutetaan kunnioittavalla ja toimintakykyä tukevalla työotteella henkilöstön työhyvinvoinnista huolehtien. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tavoitteenamme on saada ihmislähtöiset ja oikea-aikaisesti kuntalaisten tarpeisiin vastaavat kotiin järjestettävät palvelut, joiden toteuttamisen henkilökunta kokee mielekkääksi.

Tule meille töihin! Saat mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi, tiimityötä ja yhteistä tekemistä asiakkaan, hänen omaistensa ja verkostonsa kanssa.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sairaanhoitaja-kotipalvelu-227376/